Week van de ontmoeting

25 september t/m 5 oktober 2023

Stichting Pulse organiseert weer de Week van de Ontmoeting! Hét moment om andere inwoners van IJsselstein en Lopik te leren kennen onder het genot van een lekkere lunch of een leuke activiteit! Bekijk het programma en geef je snel op. Aanmelden kan t/m 18 september. 

Kijk voor alle gezichten achter alle activiteiten onderaan deze pagina!

programma

25

september

Samen meer_Tekengebied 1

Filmmiddag

In deze herfstige dagen heb je vast zin in een ‘feel good’ film in het Fulco. Voorafgaand krijg je van ons een kopje koffie of thee. Na afloop is er ruimte om lekker na te praten en nog een drankje te drinken op eigen kosten.

26

september

Samen meer_Tekengebied 1

Optreden Senioren Amusements groep

Kom gezellig naar een middag met liedjes en korte sketches van Senioren Amusements groep van de Oase. We serveren een hapje en een drankje. Tevens zullen wij een loterij houden: kosten 5 lootjes voor €2,00.

26

september

spellenavond-04

Extra feestelijke spellenavond

Iedere 2e en 4e dinsdagavond van de maand maken de deelnemers een feestje van de spellenavond in Zenderstein, maar deze avond pakken we extra uit en gaan we aan de hapjes met een drankje. Tijdens deze spellenavond worden er moderne spellen gespeeld, zoals Ticket to Ride, Beverbende, Codenames en zo nog veel meer. Alle leeftijden zijn welkom!

27

september

Samen meer_Tekengebied 1

Caleidoscoop

De Caleidoscoop is vandaag open voor alle 65+ers die het leuk vinden om gezamenlijk te kletsen, een spelletje te doen en te lunchen. Bij de lunch wordt altijd iets extra’s geserveerd.

2

oktober

creatief leven-05

Introductie Creatief Leven

 

Maak kennis met de cursus Creatief Leven. Een cursus die je helpt je leven vorm te geven op een manier die bij jou past, energie geeft en je nieuwe dingen leert over jezelf. De cursus kan bijdragen aan meer verbondenheid met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Je wordt zelfverzekerder en positiever en zo krijgen gevoelens van eenzaamheid minder kans.

3

oktober

meer contact-02

Informatiepraatje over Samen Meer

Samen Meer gaat om nieuwe mensen ontmoeten elkaar leren kennen en vanuit daar je netwerk uitbreiden en versterken. De ontmoetingen gebeuren onder leiding van een vrijwillige coach van Pulse. Tijdens dit uurtje vertellen wij hier meer over.

4

oktober

spellenavond-04

Sjoelen

Een ouderwets potje sjoelen onder het genot van een (non)alcoholisch drankje en een hapje, wie vind dat nou niet leuk? Voor de winnaar staat er een lekkere doos chocolade klaar.

5

oktober

Samen meer_Tekengebied 1

Gezellige inloop Vrijwilligerscentrale IJsselstein & Lopik

Heb je tijd over en lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te gaan doen? De vrijwilligerscentrale kan jou uitstekend helpen bij het vinden van iets leuks. Tijdens deze ochtend kun je binnen lopen en onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers, helpen we jou op weg.

5

oktober

ontmoetingslunch-06

Ontmoetingslunch 65+

Ben jij 65+ kom dan langs om met ons mee te lunchen en andere mensen te ontmoeten. Wij zorgen voor een lekkere lunch en jij voor de gezelligheid.

Team Sociale activering

Babette Romijn
Babette
Medewerker sociale activering
Anouk Robben
Anouk
Medewerker sociale activering
Greet Gijsen
Greet
Medewerker sociale activering
Brigit den Hartog
Brigit
Medewerker sociale activering
Hester van Oirschot
Hester
Medewerker sociale activering

Anisha Ramjiawan

Sociaal raadsvrouw

Diensten en projecten: Financiën op Orde

Anouk Robben

Sociaal werker

Diensten en projecten: Sociale activering, Caleidoscope