FIT IJsselstein

Samen gezond, fit en veerkrachtig: meer mensen langer gezond!

Gemeente IJsselstein heeft een eigen sport- en preventieakkoord gemaakt en gesloten met organisaties uit IJsselstein. Dit mooie netwerk zet zich in om door middel van sport en gezondheidsinitiatieven IJsselstein gezonder en fitter te krijgen. De buurtsportcoaches van Stichting Pulse en de gemeente ondersteunen hierin alle organisaties die zich hiervoor inzetten.

FIT IJSSELSTEIN richt zicht op de volgende thema’s:

FONDS AANVRAGEN

Ben jij een inwoner of sportaanbieder in gemeente IJsselstein en heb je een mooi initiatief dat aansluit bij het versterken van een van bovengenoemde thema’s? Maak dan gebruik van het initiatievenfonds Fit IJsselstein. Het fonds is bedoeld om activiteiten of projecten te ondersteunen die passen bij de thema’s van Fit IJsselstein. Je kan de aanvraag het hele jaar door indienen. Hierbij geldt dat in het jaar waarop de aanvraag is ingediend, de activiteit of het project start.

Fit IJsselstein geeft voorkeur aan terugkomende of langdurige projecten waarbij nagedacht is over de financiële borging van het project.

meer informatie

Meer informatie of hulp bij het invullen hiervan? Neem contact op met de buurtsportcoaches:

over onze buurtsportcoaches

De buurtsportcoaches zorgen voor een brug tussen sport, zorg, welzijn en onderwijs. Zij helpen inwoners van IJsselstein en Lopik een passende sport– en/of beweegactiviteit te vinden en ze luisteren naar de behoeften om zo nodig  programma’s te kunnen (door)ontwikkelen. Dit gebeurt uiteraard in samenwerking met partners in de wijken. Verder zorgen de buurtsportcoaches voor de begeleiding van de sport- en beweegprogramma’s.

Anisha Ramjiawan

Sociaal raadsvrouw

Diensten en projecten: Financiën op Orde

Anouk Robben

Sociaal werker

Diensten en projecten: Sociale activering, Caleidoscope