Taal

Taalondersteuning voor jong en oud

Kennis van de Nederlandse taal is belangrijk als je mee wilt doen in de maatschappij. Taal heb je nodig als je; werk wilt vinden, op school met de leerkracht wilt praten, de les wilt volgen of huiswerk maakt, bij de huisarts bent, met een computer werkt of als je contact wilt maken.

Stichting Pulse is er voor iedereen die (beter) Nederlands wil leren! Wij bieden verschillende soorten taalondersteuning aan: voor jong en oud, voor mannen en vrouwen, voor Nederlanders en voor nieuwkomers. Alle activiteiten zijn gratis, tenzij anders vermeld.

Taalvrijwilliger worden

Stichting Pulse werkt met veel vrijwilligers samen. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe (taal)vrijwilligers. Dus heb jij interesse in andere culturen? Houd je van lesgeven en heb je affiniteit met onderwijs? Zou jij graag iemand willen ondersteunen bij het (beter) leren van de Nederlandse taal? Klik dan hier en neem contact met ons op!

Wanneer je bij Pulse als vrijwilligers aan de slag gaat, zorgen wij ervoor dat je goed toegerust bent voor je vrijwilligerswerk. Wij bieden deskundige begeleiding en toegang tot diverse (digitale) taalmaterialen. Daarnaast zorgen wij voor deskundigheidsbevordering waardoor jij jezelf ook verder kunt ontwikkelen!  

Anisha Ramjiawan

Sociaal raadsvrouw

Diensten en projecten: Financiën op Orde

Anouk Robben

Sociaal werker

Diensten en projecten: Sociale activering, Caleidoscope