Sociale activering

Meedoen en je bijdrage leveren

Vind jij het lastig om jouw vrije tijd in te vullen? Zou jij graag wat meer mensen willen ontmoeten, maar je weet niet zo goed waar te beginnen?

Dan ben je bij team Sociale Activering aan het goede adres.

Tijdens een kennismakingsgesprek vragen we wat jij leuk vindt, wat je kunt en waar jij energie van krijgt. Vervolgens zoeken we samen met jou wat bij je past.

We zullen je hierin begeleiden, we gaan bijvoorbeeld ook met je mee naar een kennismakingsgesprek als je dit fijn vindt. We nemen regelmatig contact met je op om te vragen hoe het gaat en we blijven je ondersteunen zolang jij daar behoefte aan hebt. Onze begeleiding is op maat, we passen hem aan naar gelang de behoefte van onze cliënten.

Eén van de mogelijkheden om je te helpen is het inzetten van een vrijwillige (netwerk-)coach. Deze coach zal samen met jou kijken op welke manier jij jouw netwerk kunt uitbreiden. Onze coaches kunnen ook worden ingezet als je vragen hebt om beter in je vel te zitten.

Wij bieden allerlei activiteiten aan rondom ontmoeting. Nieuwsgierig naar wat we allemaal te bieden hebben? Kijk dan vooral in het menu hier links.

Heb je vragen over sociale activering? Je kan een mail sturen naar socialeactivering@stichting-pulse.nl of neem contact op met een van de onderstaande medewerkers.

contact

Babette Romijn
Babette
Medewerker sociale activering
Anouk Robben
Anouk
Medewerker sociale activering
Greet Gijsen
Greet
Medewerker sociale activering
Brigit den Hartog
Brigit
Medewerker sociale activering
Hester van Oirschot
Hester
Medewerker sociale activering

Anisha Ramjiawan

Sociaal raadsvrouw

Diensten en projecten: Financiën op Orde

Anouk Robben

Sociaal werker

Diensten en projecten: Sociale activering, Caleidoscope