Buurtsportcoach

een brug tussen sport, zorg, welzijn en onderwijs

De buurtsportcoaches van Stichting Pulse willen de inwoners van IJsselstein structureel in beweging krijgen. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we sport– en beweegactiviteiten in IJsselstein, in opdracht van de gemeente en in samenwerking met partners. Alles op een ambitieuze, toonaangevende, servicegerichte, verbindende en duurzame manier.

Over de buurtsportcoaches

Onze buurtsportcoaches zorgen voor een brug tussen sport, zorg, welzijn en onderwijs. Zij helpen inwoners een passende sport– en/of beweegactiviteit te vinden en ze luisteren naar hun behoeften om programma’s te kunnen (door)ontwikkelen. Dit gebeurt uiteraard in samenwerking met partners in de wijken. Verder zorgen de buurtsportcoaches voor de begeleiding van de sport- en beweegprogramma’s en ontwikkelen ze daarbij een draaiboek. Zo kunnen de sport- en beweegactiviteiten in de wijken langdurig zelfstandig voortbestaan.

Waar houden de buurtsportcoaches zich mee bezig?

Contact & informatie

Heb je een vraag aan een buurtsportcoach? Neem dan contact op via buurtsportcoach@stichting-pulse.nl

Kom in beweging!
Heb je een sport- en beweegwens? De buurtsportcoach komt graag met jou in gesprek om passend sport- of beweegaanbod te vinden.  Neem contact op met de buurtsportcoaches om een gesprek in te plannen door een bericht te sturen naar buurtsportcoach@stichting-pulse.nl 

Team Buurtsportcoach

Christijan Jansen van Jorksveld (werkkleding)
Chris
Buurtsportcoach
Mandy Cozijn (werkkleding)
Mandy
Buurtsportcoach
Stichting Pulse portretten HR-1 finn ingezoomed
Finn
Buurtsportcoach
Pictogram stichting pulse medewerker
Sherelly
Buurtsportcoach

Anisha Ramjiawan

Sociaal raadsvrouw

Diensten en projecten: Financiën op Orde

Anouk Robben

Sociaal werker

Diensten en projecten: Sociale activering, Caleidoscope