Jaarverslag

sociaal jaarverslag

2021
In dit jaarverslag blikken we terug op een jaar waarin we veel niet konden en toch ook veel hebben gerealiseerd!  Een jaarverslag met een fijne extra functie: namelijk een frisse vrolijke verjaardagskalender.
Lees het jaarverslag hier

2020
In dit jaarverslag blikken we terug op een jaar wat op twee maanden na gedomineerd werd door corona. Desondanks willen we laten zien dat het een jaar is geweest met veel mooie momenten.
Lees het jaarverslag hier

2019
Verhalen uit IJsselstein & Lopik is het sociaal jaarverslag van 2019. In dit jaarverslag zie je hoe we verbinding zochten en vonden, met alle doelgroepen. Hoe we inwoners helpen, door ze in contact te brengen met de juiste mensen. Verhalen over vernieuwing, verbinding en voldoening. 

Lees Verhalen uit IJsselstein en Lopik hier

2018
In Beeld is het sociaal jaarverslag van 2018. We nemen u in vogelvlucht mee langs de opvallendste werkzaamheden in IJsselstein en Lopik.

Lees In Beeld hier

2017
Goed voor elkaar & voor het milieu is het sociaal jaarverslag van 2017. Er zijn zoveel mogelijk partners, vrijwilligers en klanten van Pulse aan het woord. In het kader van duurzaamheid en afvalvermindering is het beknopter dan voorheen. We hebben ons beperkt tot de hoogtepunten! 

Lees Goed voor elkaar & voor het milieu hier

2016
Licht & Lucht is het sociaal jaarverslag van 2016. Over o.a. wijkgericht werken, transformatie van de zorg, hulp in en rondom huis en opvoeden en opgroeien.

Lees Licht & Lucht hier

2015
Samen Sterk is het sociaal jaarverslag van Pulse van 2015. Over o.a. hulp in en rondom huis, de vluchtelingenopvang en werken in de wijk. 

Lees Samen Sterk hier

financieel jaarverslag

Lees hier het: Financieel verslag 2021

Lees hier het: Financieel verslag 2020

Lees hier het: Financieel verslag 2019

Lees hier het: Financieel verslag 2018

Lees hier het: Financieel verslag 2017

Lees hier het: Financieel verslag 2016

Lees hier het: Financieel verslag 2015

anbi formulier

Pulse is door de belastingdienst aangewezen als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling)

ANBI formulier