Cursus Creatief Leven

Wie zich te vaak eenzaam voelt weet: daar zou je wel van af willen. Maar ja, eenzaamheid los je niet op door alleen maar ‘onder de mensen’ te komen. Of lid te worden van een club. Zeker niet als je al langer last hebt van eenzaamheid.  Je voelt je dan niet zo fantastisch, daarom is nieuwe vrienden maken niet makkelijk. Het programma Creatief leven is een serieuze, maar plezierige cursus voor wie zich te lang eenzaam voelt. Het bestaat uit acht lessen van elk 2 1/2 uur. Elke keer geeft dat nieuwe inzichten en opdrachten, waarmee je direct aan de slag kunt. 

Je gaat steeds verder met het in kaart brengen van jezelf, je wereld en je toekomst. Zo bouw je aan zelfkennis. En of je nu jong bent of oud, dat versterkt je zelfvertrouwen. Je zult merken dat het oplossen van eenzaamheid steeds makkelijker wordt. Als dat zelfvertrouwen er is, zul je ervaren dat het makkelijk is om met de mensen om te gaan waarvan je weet dat ze bij jou passen. Mensen met wie jij bovendien een deel van jouw leven wilt delen. Tijdens de cursus zet je al stappen in de goede richting. Stichting Pulse biedt deze effectieve methode om zelf eenzaamheid aan te pakken aan in groepsverband. 

De training wordt gegeven door Diana van Kruistum en Hester van Oirschot, beiden gecertificeerd Specialist Eenzaamheid en werkzaam als sociaal werker bij Pulse.  Ex-cursisten zijn razend enthousiast over de cursus Creatief Leven (‘had ik dit maar jaren eerder geweten’…, ‘m’n leven is vanaf de eerste dag van de cursus al veranderd…’).  

Zij hebben iets gedaan aan dat ellendige gevoel… Heus, het kan! 

Meer informatie en aanmelden: www.eenzaamheid.info 

Diana van Kruistum of Hester van Oirschot  030-6868030 d.kruistum@stichting-pulse.nl of h.vanoirschot@stichting-pulse.nl 

Is er sprake van eenzaamheid? 

Ervaar jij regelmatig gevoelens van leegte, onzekerheid, angst of machteloosheid? 

Wil je weten of het om eenzaamheid gaat? Doe de test en kijk hoe het er bij jou voor staat.  

De diagnostische test is volledig anoniem en gemakkelijk in te vullen binnen een minuut of 10. Met de uitslag is het voor jou makkelijker om een volgende stap te zetten en te beslissen wat bij jou past.   De test wordt door een extern bureau verwerkt. De uitslag wordt automatisch aan je opgestuurd in de vorm van een rapport met advies. De test is volledig anoniem, Neem de tijd om alles goed in te vullen. Via onderstaande link kom je automatisch op de juiste website pagina. Op deze pagina kun je de test gaan starten: https://faktor5.nl/doe-de-eenzaamheidstest/