Vervoer

Pulse Pendel

Heeft u een afspraak, maar kunt u niet zelfstandig reizen? Misschien kunt u wel met de Pulse Pendel mee. Vrijwilligers van Pulse brengen u naar uw bestemming in IJsselstein of buiten IJsselstein, bijvoorbeeld omdat u een afspraak met de huisarts heeft, omdat u wilt deelnemen aan een activiteit, of omdat u iemand wilt bezoeken of boodschappen wilt doen. Op die manier kunt u blijven doen waar u behoefte aan hebt, ook als u verminderd mobiel bent.

De planner bespreekt met u op welk tijdstip u gehaald en gebracht wilt worden. U dient de rit minimaal een dag van tevoren af te spreken.

Binnen IJsselstein is rolstoelvervoer mogelijk. Buiten IJsselstein hangt het af van het tijdstip van uw reis en de duur ervan.

Binnen IJsselstein:
per rit (enkel) € 1,50
10-rittenkaart IJsselstein € 13,00
20-rittenkaart IJsselstein € 25,00

Buiten IJsselstein:
Ook buiten IJsselstein kunnen wij u vervoeren. Dit wordt gedaan door particuliere chauffeurs die met eigen autorijden. Zij kunnen wel een rollator maar geen rolstoel vervoeren mits deze inklapbaar is.
Kosten: € 0,35 per kilometer

U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 12.00 uur bellen naar 030 68 68 030, 06-58 07 08 50, of mail naar pulsependel@stichting-pulse.nl.

Fietsles

Heeft u nooit leren fietsen? Of bent u bang in het verkeer? Wilt u met een kind op de fiets leren fietsen? Vrijwilligers verzorgen één op één fietslessen.  

U wordt gekoppeld aan een vrijwilliger. Samen maken jullie bijvoorbeeld afspraken over wanneer er gefietst wordt. Een voorwaarde om te kunnen starten is dat u in het bezit bent van een eigen fiets. Deze neemt u iedere les mee. Bij slecht weer kan er, in overleg met de vrijwilliger, theorieles gegeven worden. Dit is net zo belangrijk als het leren fietsen. 

Voorwaarde: In het bezit zijn van een eigen fiets
Contactpersoon: Chris 
Telefoonnummer: 06 – 588 252 55
E-mailadres: c.jansenvanjorksveld@ stichting-pulse.nl

Ziekenhuisbezoek

Een vrijwilliger brengt en haalt mensen zonder eigen vervoersmogelijkheden naar een medische afspraak.

Wij vervoeren met de bus mensen naar het ziekenhuis voor € 10,00 heen en terug.

De chauffeur brengt de persoon en zet deze af bij het ziekenhuis, en (soms) wacht (soms) en brengt de persoon weer thuis. Als er begeleiding nodig is dan kan de aanvraag gedaan worden bij het Meldpunt.

Team Vervoer

Greet Gijsen
Greet
Medewerker vervoer

Anisha Ramjiawan

Sociaal raadsvrouw

Diensten en projecten: Financiën op Orde

Anouk Robben

Sociaal werker

Diensten en projecten: Sociale activering, Caleidoscope