Mantelzorgwaardering

ijsselstein

Zorgen voor een ander is belangrijk maar soms ook best zwaar. De gemeente IJsselstein wil (jonge) mantelzorgers die actief zijn voor inwoners van IJsselstein bedanken met een mantelzorgwaardering. Deze waardering is een lokale kadobon.

Verzorg je al langere tijd een inwoner van de gemeente IJsselstein, dan kun je de mantelzorgwaardering aanvragen!

Aanvragen kunnen worden ingediend van 1 juli t/m 30 september 2022.

aanvragen mantelzorgwaardering IJsselstein

Aanvragen mantelzorgwaardering volwasssen mantelzorgers

Aanvragen mantelzorgwaardering jonge mantelzorgers (11 t/m 24 jaar)

Hulp nodig?

Als je hulp nodig hebt bij het indienen van je aanvraag, kun je een afspraak maken bij Stichting Pulse. Wij gaan dan samen telefonisch of op afspraak de aanvraag op de computer invullen. Dat is gratis. De locatie is Wijkservicecentrum De Oase, Benschopperweg 341 in IJsselstein.
Je kunt op vrijdagmorgen (tussen 10.00 en 12.00 uur) bellen om hier een afspraak voor in te plannen. Het telefoonnummer is: 030 – 6868030. Let op dat je al je gegevens meeneemt maar ook de gegevens van degene die je verzorgd.

Contactgegevens Steunpunt Mantelzorg IJsselstein

Het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Pulse verzorgt de uitgifte van de mantelzorgwaardering voor de gemeente IJsselstein. Kijk hier voor meer informatie voor mantelzorgers. Voor vragen kun je contact met ons opnemen: