Aanvragen Mantelzorgwaardering Lopik

jonge mantelzorgers (11 t/m 23 jaar)

Wist jij dat 1 op de 4 jongeren een mantelzorger is? Mantelzorgen is een belangrijke en zware taak. Het vraagt veel van jou! Daarom wil gemeente Lopik je bedanken door je een cadeau te geven. Dit noemen we een mantelzorgwaardering in de vorm van een cadeaubon. Wil jij deze waardering ook ontvangen? Dat kan! Vraag hem hieronder aan!

Wanneer kan je een mantelzorgwaardering aanvragen?

Lees hieronder de regels en voorwaarden voor het aanvragen van de mantelzorgwaardering voor jonge mantelzorgers:

Let op: ben je 23 jaar of jonger, maar woon je niet meer thuis, dan val je niet onder jonge mantelzorgers. Je kan dan kijken bij of mantelzorgwaardering Lopik volwassenen.

Kom je in aanmerking voor de mantelzorgwaardering?

Als je voldoet aan alle voorwaarden die hierboven beschreven worden, dan kun je hieronder de waardering aanvragen door een vragenlijst in te vullen. De vragenlijst bestaat uit vier onderdelen. Invullen kost ongeveer 7 minuten.

Ben je 16 t/m 23 jaar?

Vul dan hieronder de digitale vragenlijst in om de waardering aan te vragen. Deze link is actief tussen 1 juli t/m 30 september. 

Ben je 11 t/m 15 jaar? 

Download en print de vragenlijst, vul hem in en stuur hem op.

Wat gebeurt er als je een aanvraag hebt ingediend?

Als we je nog niet kennen of vragen hebben over je aanvraag, nemen we contact met je op.
Als je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je eind oktober je cadeaubon. Deze wordt per post verzonden naar het adres die je hebt opgegeven bij de aanvraag. 

Heb je hulp nodig bij het indienen van een aanvraag?

Dan kan Stichting Pulse je hier gratis mee helpen. Wij kunnen samen met jou telefonisch of op afspraak op kantoor je aanvraag op de computer invullen. Om een afspraak in te plannen kun je bellen met Anouk Robben op telefoonnummer: 06 – 45 87 34 88. 

Anisha Ramjiawan

Sociaal raadsvrouw

Diensten en projecten: Financiën op Orde

Anouk Robben

Sociaal werker

Diensten en projecten: Sociale activering, Caleidoscope