Aanvragen Mantelzorgwaardering IJsselstein

volwassen mantelzorgers (24 jaar of ouder)

Zorgen voor een ander is belangrijk maar soms ook best zwaar. Deze zorg is uniek en de gemeente IJsselstein is erg blij met de hulp die mantelzorgers geven. Ze zijn onmisbaar en leveren een belangrijke bijdrage! Daarom kunnen zij een mantelzorgwaardering aanvragen.

Wanneer kan je een mantelzorgwaardering aanvragen?

Lees hieronder de regels en voorwaarden voor het aanvragen van de mantelzorgwaardering voor volwassenen:

Kom je in aanmerking voor de mantelzorgwaardering?

Als je voldoet aan alle voorwaarden die hierboven beschreven zijn, dan kun je hieronder de waardering aanvragen door een vragenlijst in te vullen. De vragenlijst bestaat uit vier onderdelen. Invullen kost ongeveer 10 minuten.

Deze link is actief van 1 juli t/m 30 september.

Let op: Aanvragen waar fouten in zitten, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Kijk alles dus goed na vóórdat je de aanvraag verzendt. Let extra goed op of de adressen en de geboortedata kloppen.

Wat gebeurt er als je een aanvraag hebt ingediend?

We controleren of je aanvraag volledig en juist is ingevuld. Bij vragen zullen wij je bellen of e-mailen. Als je aanvraag is goedgekeurd, kan je de waardering ophalen op zaterdag 9 november 2024. Zet deze datum dus vast in je agenda. Begin november krijg je van ons een brief met daarin meer informatie over hoe laat je het kan ophalen. Mocht je onverhoopt toch niet zelf kunnen komen, regen dan een vervanger. 

Heb je hulp nodig bij het indienen van een aanvraag?

Dan kan Stichting Pulse je hier gratis mee helpen. Wij kunnen samen met jou telefonisch of op afspraak op kantoor je aanvraag op de computer invullen. Om een afspraak in te plannen kun je donderdagochtend tussen 10:00 – 12:00 uur bellen met telefoonnummer: 030 – 686 80 30.

Anisha Ramjiawan

Sociaal raadsvrouw

Diensten en projecten: Financiën op Orde

Anouk Robben

Sociaal werker

Diensten en projecten: Sociale activering, Caleidoscope