Meidenclub

De Meidenclub

De meidenclub biedt een gezellige plek waar meiden kunnen samenkomen en deelnemen aan diverse meidenactiviteiten. Denk hierbij aan samen iets bakken, of bijvoorbeeld creatieve activiteiten zoals armbandjes maken.

De meidenclub is een fijne plek om nieuwe vriendinnen te maken, talenten te ontdekken en gewoon plezier te hebben.

Wanneer: Elke donderdag  van 15:00 uur tot 17:00 uur.

Locatie: De activiteiten zullen plaatsvinden in Xpress. Merkelbachlaan 2, 3404 EX in IJsselstein.

Clubs & ontmoeten

De Meidenclub

Wanneer: Elke donderdag  van 15:00 uur tot 17:00 uur.

Aanmeldformulier

Voornaam