De Week van de Jonge Mantelzorger: Niet te missen…

𝟭 𝘁/𝗺 𝟳 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝗪𝗲𝗲𝗸 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗝𝗼𝗻𝗴𝗲 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗹𝘇𝗼𝗿𝗴𝗲𝗿.
𝘡𝘰𝘢𝘭𝘴 𝘦𝘭𝘬 𝘫𝘢𝘢𝘳 𝘷𝘳𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘵𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯𝘴 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘸𝘦𝘦𝘬 𝘦𝘹𝘵𝘳𝘢 𝘢𝘢𝘯𝘥𝘢𝘤𝘩𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘷𝘢𝘢𝘬 𝘰𝘯𝘻𝘪𝘤𝘩𝘵𝘣𝘢𝘳𝘦 𝘨𝘳𝘰𝘦𝘱 𝘫𝘰𝘯𝘨𝘦𝘳𝘦𝘯. 𝘑𝘰𝘯𝘨𝘦 𝘮𝘢𝘯𝘵𝘦𝘭𝘻𝘰𝘳𝘨𝘦𝘳𝘴 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘦𝘯𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘳𝘨 𝘣𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘩𝘶𝘯 𝘧𝘢𝘮𝘪𝘭𝘪𝘦, 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘦𝘹𝘵𝘳𝘢 𝘻𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯 𝘰𝘧 𝘮𝘪𝘴𝘴𝘦𝘯 𝘻𝘦𝘭𝘧 𝘻𝘰𝘳𝘨 𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯𝘥𝘢𝘤𝘩𝘵, 𝘥𝘰𝘰𝘳𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘦𝘮𝘢𝘯𝘥 𝘪𝘯 𝘩𝘶𝘯 𝘥𝘪𝘳𝘦𝘤𝘵𝘦 𝘰𝘮𝘨𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨 𝘦𝘦𝘯 𝘤𝘩𝘳𝘰𝘯𝘪𝘴𝘤𝘩𝘦 𝘻𝘪𝘦𝘬𝘵𝘦, 𝘣𝘦𝘱𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨, 𝘱𝘴𝘺𝘤𝘩𝘪𝘴𝘤𝘩𝘦 𝘬𝘸𝘦𝘵𝘴𝘣𝘢𝘢𝘳𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘭𝘢𝘷𝘪𝘯𝘨 𝘦𝘯/𝘰𝘧 𝘵𝘢𝘢𝘭𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘳𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵.

Voor de jonge mantelzorgers zijn hun zorgen vaak zo vanzelfsprekend dat ze zelf niet eens beseffen dat ze mantelzorger zijn. De impact op het leven van een jongere is vaak erg groot. Toch is het ook voor professionals vaak nog lastig om de signalen van een jonge mantelzorger te herkennen.

Ben of ken jij een jonge mantelzorger? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Anouk (medewerker Jonge Mantelzorgers) op telefoonnummer 06 – 458 734 88. Je hoeft het niet alleen te doen!

Delen:

Meer nieuws

Zomerfestijn+ inschrijvingen geopend!

Vanaf vandaag zijn de inschrijvingen voor het het Zomerfestijn+ geopend! Het Zomerfestijn+ is een jaarlijks terugkerend IJsselsteins zomerevenement van Stichting Pulse. We hebben dit jaar

Join Us gestart in IJsselstein

Deze woensdag start onze eerste Join Us groep in IJsselstein! Join Us is voor alle jongeren van 12-25 jaar die zin hebben in meer sociaal

Anisha Ramjiawan

Sociaal raadsvrouw

Diensten en projecten: Financiën op Orde

Anouk Robben

Sociaal werker

Diensten en projecten: Sociale activering, Caleidoscope