Themabijeenkomst: Wilsonbekwaamheid en erfrecht, mentorschap en bewind

Voor Mantelzorgers die zorgen voor een  (jong en of ouder) kind met een beperking of een psychische kwetsbaarheid

Ben je ouder van een kind dat bijzonder is, dan komen er extra zaken op je af die goed geregeld moeten worden. Vanaf 18 jaar verandert er sowieso heel veel. Ouders zijn niet meer de wettelijke vertegenwoordigers. Wat moet je dan allemaal regelen? En wat als je er zelf niet meer bent? Waar moet je dan rekening mee houden?

Notaris Leskens van Notaris van Nu uit Houten geeft een presentatie waarin zij uiteenzet wat er allemaal verandert en hoe je het beste alles regelt voor je kind(eren).

-Opgeven is niet nodig.
-Gratis entree
-Voor meer informatie: Steunpunt Mantelzorg IJsselstein: 030-6868030 of mail naar mantelzorg@stichting-pulse.nl

Mantelzorg