Belastingvoorlichting voor mantelzorgers

De aangifte van de inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Op woensdag 6 maart 2024 geven we mantelzorgers tips over de belastingaangifte. Onze vaste belastingvoorlichter de heer Jaap Post wijst je op de mogelijke regelingen en voordelen die voor jou bestaan als mantelzorger.

Datum: 6 maart 2024
Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Locatie: Fletcher Hotel Nieuwegein, Buizerdlaan 10 in Nieuwegein.

Je kan je tot 27 februari aanmelden door een mail te sturen naar secretariaatmantelzorg@stichting-pulse.nl of te bellen naar 030 – 686 80 30

Mantelzorg

Omschrijving

Datum: 6 maart 2024
Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Locatie: Fletcher Hotel Nieuwegein, Buizerdlaan 10 in Nieuwegein.

Aanmeldformulier

Voornaam